Bekijk de Seminautic prijslijst

Kom proefliggen in ons atelier in Eindhoven
Binnen 1 uur direct meenemen of gratis thuis bezorgd
Met kosteloze overnachting op camping De Kienehoef
Met 2 maanden omruilgarantie
De hoogste kwaliteit geleverd met certificering

Seminautic prijslijst

Bekijk eenvoudig wat jouw Seminautic matras kost. Prijzen worden berekend aan de hand van de breedte van het matras. Wij berekenen geen meerpijs voor maatwerk zijden. Voor opklapfuncties wordt een kleine toeslag berekend.

Wil je jouw Seminautic matras direct bestellen dan kan dit via de webshop op De Matrassenfabriek Brabant.

Onze werkwijze


Met onze innovatieve werkwijze ben je slecht enkele stappen verwijderd van jouw nieuwe caravan matras.
Het proces wordt hieronder in 5 fases uitgelegd.

1
Bespreek jouw wensen en behoeften
werkwijze 1

Je komt op afspraak met je camper of caravan naar de 1 uur Drive In. Onder het genot van een kopje koffie bespreek je met één van onze adviseurs jouw wensen en behoeften. Er is een Seminautic caravan matras voor ieder type slaper en portomonee, want kwaliteit hoeft niet duur te zijn! We bekijken ook even samen naar de huidige slaapsituatie in de camper of caravan. Op basis hiervan vertalen we jouw wensen in een advies op maat.

2
Kom direct proefliggen
werkwijze

Vervolgens kun je op diverse matrasconfiguraties in onze showroom proefliggen. Zodra je jouw matras hebt gevonden kan deze direct in productie worden gezet. Heeft jouw camper- of caravan matras bijvoorbeeld een franse zijde, ronde vorm of bestaat deze uit meerdere delen, geen probleem! Wij noteren de vorm en afmetingen en we maken het voor je op maat in ons atelier. Zo ben je volledig ontzorgt.3
Bekijk de productie van je matras
werkwijze

Ons atelier grenst direct aan de showroom en door het panorama-raam krijg je een uniek kijkje achter de schermen. Tijdens de productie kun je helemaal volgen hoe jouw caravan matras gemaakt wordt. Je kan er ook voor kiezen om ondertussen even naar de nabijgelegen Woonboulevard gaan, hier vind je onder andere de IKEA. Onze ervaren productie en atelier medewerkers maken jouw matras met veel kunde en plezier. Binnen 1 uur is jouw matras dan ook klaar voor plaatsing in de camper of caravan.

4
De plaatsing van je matras
werkwijze

Als jouw caravan matras op maat klaar is, wordt deze netjes door ons in je camper of caravan geplaatst. Na jouw goedkeuring kun je eenvoudig afrekenen met de PIN of contant. Wil of kun je niet op de productie wachten? Dan leveren we jouw matras kosteloos aan huis na. Je kunt dan na goedkeuring bij de chauffeur met PIN of contant afrekenen.

5
Kosteloze overnachting
werkwijze

Woon je niet in de buurt of kan je niet wachten om jouw gloednieuwe caravan matras direct uit te proberen? Geen probleem, we bieden al onze klanten een kosteloze overnachting aan op Camping de Kienehoef. Je kunt hier voor aankomst gebruik van maken. Bekijk deze gezellige camping. Een Seminautic is niet zomaar een matras, het is een beleving! Laat je ons wel even van te voren weten als je wilt blijven overnachten. Van oktober t/m maart ben je welkom op Cambiance camping Het Witven.